Anhydrous Milk Fat (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35%-45% kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisten kiinteiden aineiden poistamisesta sentrifugien avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.
Meillä on ilo esitellä erinomaislaatuista sokerijuurikkaan melassia. Tuotteemme on huolellisesti valittu ja tarjotaan houkutteleviin hintoihin.
Minimimäärä tilaukselle on 23 tonnia, maksu tavaran toimituksen jälkeen.
Hinta:
• 990 PLN/tonni - toimitettuna maakunnassa. Podlaskie/Mazowieckie.
Sokerijuurikkaan melassin pääominaisuudet:
• Halkaisija: 10 mm,
• Big Bag -pakkaus (1 tonni),
• Kuiva-aine: vähintään 86%,
• Sakkaroosi: 7-10%,
• Proteiini: enintään 9,7%.
Toimitus:
• Nouto Małaszewicze (lähellä Biała Podlaska).
• Täydet kuormat toimitettuna ilmoitettuun osoitteeseen Puolassa ja Euroopan unionissa.
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.
Lisätietoja:
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskuttaa ALV:n mukaan.
Soita meille ja ilmoita toimituspaikka, niin laskemme hinnan. Takaa lyhyet toimitusajat ja ammattimaisen palvelun.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.